Boerderij aan de Langbroekerwetering Landelijk uitzicht vanuit de woonkamer

Bezienswaardigheden

Als makelaar en taxateur zijn we voornamelijk actief in de gemeenten Wijk bij Duurstede en Utrechtse Heuvelrug en de daaromheen liggende dorpen. Dit gebied wordt gekenmerkt door de grote afwisseling in landschappen, van rivierengebied tot bossen, waarin het prachtig wonen en leven is.

Bospad op de Utrechte Heuvelrug

Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is niet alleen de naam van de gemeente bestaande uit de plaatsen Maarn, Maarsbergen, Amerongen, Leersum, Doorn en Driebergen-Rijsenburg, maar het is sinds 2003 ook een Nationaal Park. Als u midden in het groen wilt wonen en houdt van wandelen en fietsen in de bossen met heidevelden, vennen en stuifzanden, dan bent u op de Utrechtse Heuvelrug op de juiste plaats.

Voor meer informatie over dit gebied, de bezienswaardigheden, de cultuur en (toeristische) activiteiten, verwijzen we u naar de onderstaande websites:

Boerderij aan de Langbroekerwetering

Kromme Rijngebied en Langbroekerwetering

Ten westen van de Utrechtse Heuvelrug ligt een watergang met de naam Langbroekerwetering. Het gebied eromheen is uniek. De landbouw is sterk verweven met de natuur en er liggen 19 landgoederen en kastelen van cultuurhistorische waarde.

Samen met het Kromme Rijngebied bestaat het landschap o.a. uit weilanden, akkerbouwlanden, bosgebieden rondom de landgoederen en fruitboomgaarden die in het voorjaar prachtig in de bloesem staan.

Voor meer informatie over dit gebied, de bezienswaardigheden, de cultuur en (toeristische) activiteiten, verwijzen we u naar de onderstaande websites: