Boerderij aan de Langbroekerwetering Landelijk uitzicht vanuit de woonkamer

Wijk bij Duurstede, Middelweg Oost 11

Kenmerken

Vraagprijs
Woningtype
Perceersopp.
:
:
:
Op aanvraag
Bedrijfspand
18.704 m²

Omschrijving

Bent u op zoek naar een uniek (her)ontwikkelingsproject of wilt u uw agrarische bedrijf uitbreiden? Stopt u dan met zoeken en bekijkt u deze bijzondere locatie!

Gelegen naast Wijk bij Duurstede, biedt dit fruitbedrijf talloze mogelijkheden om de huidige fruitteelt voort te zetten en om deze uit te breiden naar biologisch. Met meer dan 1000 bomen van verschillende soorten en circa 2200 appelbomen bestaande uit het ras Delcore en Elstar, is het geheel goed onderhouden en klaar om over te nemen.

Op het terrein van ruim 1.8 hectare vindt u diverse bedrijfsgebouwen en koelcellen voor de verkoop aan huis. De bedrijfswoning beschikt over een verkoopruimte, een werkplaats en een garage (ca. 41m²). Daarnaast vindt u nog een open kaploods (ca. 134m²), een berging en afgesloten bedrijfsgebouwen met een totale grootte van ca. 175m², die multifunctioneel inzetbaar zijn.

Het bedrijf beschikt over een verwerkingsruimte t.b.v. het fruitteeltbedrijf, bestaande uit drie koelcellen en een sorteerruimte met een gedeeltelijke verdiepingsvloer, grootte totaal 370m². Daarnaast heeft het pand twee afgesloten bedrijfsgebouwen die door middel van overheaddeuren bereikbaar zijn. Deze zijn ingedeeld gedeeltelijk voor machineopslag, gedeeltelijk zijn deze in gebruik als (caravan)stalling en gedeeltelijk als vergaderruimte; dit alles is samen ca. ruim 1000m² groot.

Dit alles biedt enorme mogelijkheden voor het voortzetten en uitbreiden van uw agrarische bedrijf in Wijk bij Duurstede met maar liefst 17.000 inwoners.

En dat is nog niet alles! Dit fruitbedrijf is ook geschikt voor herontwikkeling naar wonen op basis van de Ruimte voor Ruimte-regeling.
De gemeente Wijk bij Duurstede is al op de hoogte van de plannen en staat klaar om u te informeren over de vele mogelijkheden.

Waar wacht u nog op? Download de brochure of plan een bezichtiging bij ons in om deze unieke locatie zelf te ervaren!

Het geheel wordt u aangeboden: "as it is".
Alle aangeboden informatie is met de grootste zorg samengesteld.
Aan eventuele onvolkomenheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Bel vrijblijvend voor meer informatie met 06 51172317.

Extra foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.


Inlichtingen

Indien u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over deze woning, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van typefouten.