Boerderij aan de Langbroekerwetering Landelijk uitzicht vanuit de woonkamer

Werkhoven, Achterdijk 95

Kenmerken

Vraagprijs
Woningtype
Woonoppervlakte
Inhoud
Perceeloppervlakte
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Bouwjaar
:
:
:
:
:
:
:
:
Verkocht onder voorbehoud
Twee onder één kapwoning
125 m²
380 m³
405 m²
6
4
1966

Omschrijving

Zelden komt er een woning voorbij in deze prijsklasse die zoveel mogelijkheden biedt! Deze twee-onder-één kapwoning biedt ongekend veel toekomst. Of het nu gaat om een jong gezin welke de ruimte in huis én tuin goed kunnen gebruiken, of een enthousiaste ondernemer met bedrijf aan huis óf iemand die opzoek is naar een levensbestendige woning met alle voorzieningen op de begane grond maar nog wil genieten van een ruim ‘buiten’; deze woning heeft het allemaal!

Wij nodigen u dan ook graag van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging. .

Indeling

Aan de Achterdijk gelegen met een ruime oprit, ruimte voor twee auto’s, en gezellige voortuin wordt u via de zijkant van de woning verwelkomt. Via een mooie poort wordt de toegang verleend tot de carport, waar nog een plaats voor een auto beschikbaar is. Via de achterkant van de oorsprong van de woning komt u in een hal met trapopgang, trapkast met meterkast en toilet. De weg wordt vervolgd naar een L-vormige woonkamer met veel lichtinval, zowel via de voorzijde van de woning als via de imposant grote schuifpui bij de keuken. Deze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via de keuken komt u in de aanbouw waar een wasmachine en droger installatie is gesitueerd en tevens de CV installatie is opgesteld. Aan de achterzijde bevindt zich de badkamer met douche en tweede toilet. Aan de zijkant bevindt zich een zeer ruime slaapkamer met vele raampartijen en kan voor meerdere doeleinden geschikt zijn.

Wanneer u via de trap zich naar de bovenverdieping begeeft treft u hier drie royale slaapkamers, een badkamer met ligbad en een van oudsher losse doucheruimte met granieten vloer. Via een vlizotrap is de bergingszolder te bereiken.

Tuin

Ook de tuin behorende bij deze woning beschikt over vele mogelijkheden. In de tuin aan de zijkant van de woning is, zoals genoemd, een carport aanwezig. Naast de uitbouw is een houten schuur met overkapping gerealiseerd. Via een doorgang komt u in de achtergelegen tuin.   

Bijzonderheden

De woning vereist enige modernisatie.

Extra foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.


Inlichtingen

Indien u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over deze woning, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van typefouten.