Boerderij aan de Langbroekerwetering Landelijk uitzicht vanuit de woonkamer

Schalkwijk, Overeind 2

Kenmerken

Vraagprijs
Woningtype
Woonoppervlakte
Wooninhoud
Perceeloppervlakte
Kamers
Slaapkamers
Bouwjaar
:
:
:
:
:
:
:
:

€ 695.000,- k.k.
Woonboerderij, twee onder één kap
240 m²
560 m³
494 m²
9
3
ca. 1900


Omschrijving

Rust en ruimte, met authentieke details. Kenmerken welke als eerste naar voren zullen komen wanneer u deze woning zult bewonderen. Wij nodigen u van harte uit om de sfeer van deze monumentale woonboerderij te komen ervaren.

Indeling

Aan een rustige weg gelegen in Schalkwijk, waar het dorpsgevoel bewaard is gebleven, maar op enkele autominuten van de binnenstad van Utrecht en op fiets afstand van het groeiende Houten, treft u deze monumentale woonboerderij. Het betreft het voorhuis en een deel van het achterhuis, waardoor er ongekend veel ruimte is ontstaan. Via de voordeur komt u in een royale hal met veel hoogte. Aan u linkerhand treft u dan direct een grote kantoorruimte, met veel lichtinval door de grote hoge raampartijen. Hier is tevens, mooi weggewerkt, de meterkast te vinden. Wanneer u doorloopt naar de woonkamer zult u overspoelt worden door licht en ruimte. De gashaard en de open verbinding naar de eetkamer en keuken maken de sfeer compleet. In het middelste gedeelte van het huis treft u een ruime eetkamer welke in open verbinding staat met de keuken en door middel van openslaande deuren de tuin verbindt. De keuken is zeer ruim met veel verschillende inbouwapparatuur. Via de keuken kunt u uw weg vervolgen naar een hal, welke ook vanaf de eetkamer te bereiken is. Hier treft u het toilet, de opgang naar de boven verdieping en toegang tot een ruimte waar de wasmachine en droger aansluiting is gesitueerd. Ook biedt deze hal toegang tot een slaapkamer op de begane grond. Deze slaapkamer is tevens te bereiken vanaf de originele hal. Door de ligging en de grote van deze kamer biedt hij vele mogelijkheden. De begane grond is grotendeels voorzien van vloerverwarming.

Wanneer u via de trap uw weg vervolgd naar de boven verdieping zult u verbaast zijn over de royale overloop met vaste kastenwand. U treft aan de linkerkant een ruime slaapkamer met twee velux dakramen. Deze geven uitzicht op een bewoond ooievaarsnest, hét optimale buitenleven gevoel. Aan de rechterkant van de overloopt treft u een degelijke badkamer met aparte douche, ligbad en wastafel. Deze ruimte is wederom erg licht door het velux dakraam. Naast de badkamer treft u een tweede, toilet. Via een kleine trap komt u in het bovenliggende gedeelte van het voorhuis. Deze is over de gehele breedte en bezit prachtige oude balken waardoor het karakter van de woning bewaard is gebleven. Deze zeer grote ruimte biedt vele mogelijkheden maar is ook nu al uitermate geschikt als méga master bedroom. Wij denken graag met u mee!

Tuin

De tuin, welke in verbinding staat met de woning via de openslaande deuren, is ruim en perfect gelegen ten opzichte van de zon. Elk moment van de dag zult u kunnen genieten van rust, ruimte en privacy. Vele prachtige vaste planten, het gazon en aangelegde terras kunnen direct in gebruik genomen worden. Er is een eigen parkeerplaats gerealiseerd naast de vaste stenen berging. Het overige deel van het perceel is keurig aangelegd en geheel is stijl van het monument. Wij nodigen u van harte uit om de sfeer en ruimte te ervaren.

Extra foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Vooraanzicht
Vooraanzicht
Vooraanzicht
Zijaanzicht
Entree
Hal
Detail
Detail
Woonkamer
Woonkamer
Eetkamer
Keuken
Keuken
Slaapkamer
Slaapkamer
Bijkeuken
Eerste verdieping
Eerste verdieping
Eerste verdieping
Eerste verdieping
Badkamer
Badkamer
Detail
Detail
Tuin
Tuin
Tuin
Tuin
Tuin
Tuin
plattegrond begane grond
plattegrond eerste verdieping

Inlichtingen

Indien u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over deze woning, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van typefouten.