Boerderij aan de Langbroekerwetering Landelijk uitzicht vanuit de woonkamer

Maarsbergen, Woudenbergseweg 92a

Kenmerken

Vraagprijs
Woningtype
Perceelsoppervlakte
Bouwjaar
:
:
:
:
€ 1.100.000,- k.k.
Woonboerderij
ca. 10.000 m²
ca 1880

Omschrijving

Kunt u door het verleden heen kijken en ziet u de TOEKOMST? Dan is deze uitdaging iets voor u! Wij bieden, op werkelijk een pracht locatie, een door de gemeente als gemeentelijkmonument beschreven dwarshuisboerderij met achterhuis en vrijstaande schuur met circa 10.000 m² eigen grond omliggend aan de woning. Het geheel behoeft volledige renovatie, maar is daardoor om te toveren tot een woning van de toekomst in samenspraak met de gemeente. 
Op het perceel zijn meerdere bijgebouwen aanwezig welke, ook na volledige renovatie, voor meerdere doeleinden geschikt zullen zijn. Het geheel is nu nog agrarisch bestemd. 
Het geheel is aan ruime eigen oprit gelegen en in nabijheid van het dorp Maarsbergen en in nabijheid van de A12 en Amersfoort ligt op ca 15 minuten. Het woonhuis is in baksteen opgetrokken met houten kapconstructie. Het geheel behoorde oorspronkelijk tot de bezittingen van Kasteel Maarsbergen volgens de inventarisatie van de gemeente. 
Het voorhuis is dwarsopgetrokken op het achterhuis en voorzien van dakpannen, het achterhuis is in gebruikgeweest als veestalling en voorzien van een rietenkap die in slechte staat verkeerd. 
Het geheel dient compleet gerenoveerd en gemoderniseerd te worden, waar het in samenspraak en onder voorbehoud met de toestemming van de gemeente bij een wijziging naar woonbestemming zich uitermate goed voor leent.

Extra foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Vooraanzicht
Vooraanzicht
Schuur
Oprit
land

Inlichtingen

Indien u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over deze woning, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van typefouten.