Boerderij aan de Langbroekerwetering Landelijk uitzicht vanuit de woonkamer

Langbroek, Weidedreef 5

Kenmerken

Vraagprijs
Woningtype
Woonoppervlakte
Wooninhoud
Perceeloppervlakte
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Bouwjaar
:
:
:
:
:
:
:
:
€ 470.000,- k.k.
Twee-onder-één kapwoning
124 m²
433 m³
197 m²
6
5
1971

Omschrijving

Gelegen in een kindvriendelijke en gezellige woonwijk, bieden wij u deze ruime twee onder één kapwoning aan. Deze woning is zeer netjes onderhouden, voorzien van kunststof kozijnen en maar liefst 5 slaapkamers. De open keuken (2016) biedt zowel verbinding met de woonkamer als met de tuin waar een gezellige veranda de sfeer vergroot. De auto kan geparkeerd worden op eigen oprit en met de basisschool voor de deur is dit een perfecte gezinswoning. Wij nodigen u van harte uit om de woning op afspraak te komen bekijken.

Indeling

De auto geparkeerd op eigen oprit komt u via de voordeur in de hal met toilet, meterkast (vernieuwd in 2016) en trapopgang. De woonkamer, voorzien over de hele lengte van de woning, staat in verbinding met de open keuken en via de achterdeur is de tuin te bereiken.
Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers waarvan twee voorzien zijn van vaste kasten. Het tweede toilet is gesitueerd in een aparte ruimte. De badkamer is eenvoudig voorzien van douche en wastafel. Deze ruimte is de enige welke de huidige bewoners nog niet hebben aangepakt.

Op de tweede verdieping treft u nog eens twee slaapkamers, beide voorzien van dakramen. In één van deze slaapkamers is de technische ruimte gerealiseerd waar de CV installatie te vinden is (2016).

Tuin

Deze ruime twee onder één kapwoning is in het bezit van een ruime voor- en achtertuin. In de achtertuin is een gezellige veranda aanwezig waar het gegarandeerd avonden sfeervol genieten is. de ‘zij tuin’ is volledig ingericht als oprit en biedt toegang tot de garage.

Bijgebouwen

De stenen garage is voorzien van centrale verwarming, elektra en water. In deze ruimte is de aansluiting voor wasmachine en droger gesitueerd.

Extra foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Plattegrond begane grond
Plattegrond eerste verdieping
Plattegrond tweede verdieping
Plattegrond garage

Inlichtingen

Indien u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over deze woning, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van typefouten.