Boerderij aan de Langbroekerwetering Landelijk uitzicht vanuit de woonkamer

Langbroek, Prins Clausdreef 39

Kenmerken

Vraagprijs
Woningtype
Woonoppervlakte
Wooninhoud
Perceeloppervlakte
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Bouwjaar
:
:
:
:
:
:
:
:
verkocht
Hoekwoning
108 m²
380 m³
209 m²
4
2, mogelijkheid tot 4
2012

Omschrijving

Wauw, een hoekwoning met zo’n ruimte en uitzicht midden in het dorp is uniek! Deze prachtige woning van 2012 staat in harte Langbroek in de nieuwbouw wijk waar volop nieuw leven ontstaat, jong en oud naast elkaar woont en geniet van de prachtige omgeving die Langbroek te bieden heeft. De woning is keurig afgewerkt en biedt nog vele mogelijkheden zoals het creëren van meerdere slaapkamers of een ruime uitbouw. In de tuin is het heerlijk vertoeven, zowel op het terras als onder de veranda waar de zonsondergang werkelijk prachtig te bewonderen is. Wij nodigen u van harte uit om deze unieke kans te ervaren.

Indeling

Wanneer u via de fraai aangelegde voortuin via de voordeur naar binnen komt wordt u verwelkomd door een ruime hal met toilet, meterkast en trapopgang. Via de doorgang komt u in de ruime en vooral zeer lichte woonkamer met open keuken. De keuken is strak met een landelijke sfeer en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer is heerlijk ruim en de openslaande deuren maken de verbinding met buiten compleet. Ook de zijramen geven veel licht en een heerlijk uitzicht. Er is tevens in de woonkamer een ruime trapkast aanwezig.
Op de eerste etage treft u aan de voorzijde van de woning een ruime slaapkamer en badkamer, welke is voorzien van een tweede toilet, vaste wastafel en inloopdouche. Aan de achterzijde van de woning is over de volledige breedte van het huis (ruim 5,4 meter breed) de ouder slaapkamer te vinden. Ook deze is weer zeer licht door de hoeveelheid raampartijen.
Op de tweede etage treft u een nog vrij in te delen zolder met weer veel licht. Hier is de cv installatie gesitueerd en is er ruimte voor de wasmachine en droger gecreëerd.  

Tuin

Deze tuin is werkelijk een genot voor iedereen, of u nu van tuinieren houd of een echte zonaanbieder bent, deze woning heeft het allemaal. Een heerlijk uitzicht, mooi en landelijk aangelegde tuin en een heerlijke veranda met schuur voor opslag maken het geheel compleet. De inbouw spots in de veranda maken het sfeerbeeld ook in de avond helemaal af. Wij nodigen u nogmaals van harte uit om deze prachtwoning te komen bezichtigen.

Extra foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Vooraanzicht
Vooraanzicht
Woonkamer
Woonkamer
Keuken
Keuken
Keuken
Keuken
Keuken
Slaapkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Badkamer
Badkamer
Badkamer
Zolder etage
Tuin
Tuin
Tuin
Tuin
Tuin
Plattegrond begane grond
Plattegrond eerste verdieping
Plattegrond tweede verdieping
Plattegrond berging en veranda

Inlichtingen

Indien u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over deze woning, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van typefouten.