Boerderij aan de Langbroekerwetering Landelijk uitzicht vanuit de woonkamer

Langbroek, Langbroekerdijk A40

Kenmerken

Vraagprijs
Woningtype
Woonoppervlakte
Wooninhoud
Perceeloppervlakte
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Bouwjaar

:
:
:
:
:
:
:
:

Verkocht
Twee onder één kap woonboerderij
145 m²
525 m³
800 m²
8
3
1983


Omschrijving

Een prachtige woonboerderij op een unieke locatie. Deze woning is uitermate geschikt om het optimale landelijk wonen te gaan beleven. De huidige staat is gedateerd maar goed onderhouden en is daardoor gemakkelijk om te vormen tot een moderne woonboerderij.

Indeling

Via de voordeur komt u in de hal met trapopgang, toilet en ruime trapkast. Wanneer u recht oversteekt komt u in de ruime woonkamer met openhaard en toegang tot de studeerkamer. Achter deze studeerkamer is een slaapkamer aanwezig met wastafel. Via de woonkamer kunt u uw weg vervolgen naar de keuken. Deze is voorzien van basis apparatuur. Via de keuken komt u in de bijkeuken welke toegang geeft tot de grote kelder en aparte douche ruimte. In de bijkeuken is tevens de wasmachine en droger installatie te vinden. Hier is een doorgang naar buiten.
Op de eerste etage treft u 4 slaapkamers, waarvan één kamer te bereiken is via de ouderslaapkamer. Meerdere dakkappellen maken de gehele verdieping erg ruim met veel licht inval. De badkamer is voorzien van ligbad, douche, wastafel en tweede toilet.
Via een vlizotrap is de bergingszolder te bereiken.

Tuin

Omdat deze woonboerderij geschikt is voor twee wooneenheden zijn ook de tuinen gescheiden. De voortuin en zij-tuin, welke behoren tot woning A40, staat vol met prachtige vaste planten, heerlijke zitjes en een prachtig tuinhuis waar het hele zomeravonden heerlijk vertoeven is.  

Wij nodigen u van harte uit om deze unieke woning vrijblijvend te komen bezichtigen!

Extra foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Erf
Vooraanzicht
Zij aanzicht
Zij aanzicht
Tuinhuis
Straatbeeld

Inlichtingen

Indien u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over deze woning, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van typefouten.