Boerderij aan de Langbroekerwetering Landelijk uitzicht vanuit de woonkamer

Langbroek, Langbroekerdijk A 102

Kenmerken

Vraagprijs
Woningtype
Woonoppervlakte
Wooninhoud
Perceeloppervlakte
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Bouwjaar
:
:
:
:
:
:
:
:
Verkocht onder voorbehoud
Twee onder één kapwoning
100 m²
ca. 360 m³
775 m²
7
3
ca. 1900

Omschrijving

Kijkt u wel eens naar programma’s als EIGEN HUIS & TUIN of VT WONEN, VERBOUWEN OF VERHUIZEN? Deze woning aan de Langbroekerdijk is hét voorbeeld hoe een landelijke woning omgetoverd kan worden tot een moderne én sfeervol huis. De prachtige leef-keuken en de sfeervolle woonkamer zullen u al snel een thuis gevoel bezorgen.

Werkelijk een plaatje, welke gelegen is aan de Langbroekerdijk, te midden van prachtige landgoederen, kastelen en natuurgebieden. Deze woning gaat op in het prachtige gebied, waar rust een groot kenmerk van is, maar beschikt toch over alle nodige gemakken op korte afstand. Zo is Wijk bij Duurstede op nog geen 10 minuten afstand te bereiken, waar u alle nodige winkels, scholen en sportfaciliteiten treft, maar ook het rijkswegennet is binnen 10 minuten te bereiken.

Indeling

Via “uw” eigen brug komt u terecht in een heerlijke leefruimte waar het buiten- met binnen leven wordt samengetrokken. Via de entree komt u in de hal waar het toilet is gesitueerd en een ruimte aanwezig is voor de wasmachine en droger. Deze hal biedt toegang tot de achterliggende garage en tot de ruimte leef-keuken. Deze keuken is erg sfeervol en licht, mede door de openslaande deuren, welke de zon volledig naar binnen trekt. De keuken biedt toegang tot het halletje naar de opkamer en de woonkamer, tevens is er de deur naar de hal met de trapopgang naar de eerste verdieping. De opkamer is een perfecte ruimte om in alle rust uw administratie bij te werken of voor uw kinderen om hun schoolwerk af te maken. Door het raam aan de achterzijde is er een prachtige doorkijk gecreëerd naar de uitgestrekte weilanden. De woonkamer is eveneens als de keuken enorm sfeervol en licht te noemen. Mede door de grote raampartijen maar ook de heerlijke sfeerhaard draagt bij aan het ultieme thuis gevoel.

Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is sfeervol en geheel in stijl van de woning, met een prachtig vrijstaand ligbad onder een velux dakraam. Ziet u zichzelf al liggen? Kijkend naar de sterrenhemel?

Tuin

Deze woning is in het bezit van een voor-, zij- en achtertuin die de landelijke sfeer van de woning alleen nog maar meer versterken. In de achtertuin komt hét kenmerk van dit gebied, de rust, pas echt tot zijn recht. Wederom volledig in de “VT WONEN” stijl, kunt u genieten onder de prachtige overkapping van een heerlijke avond zon. Komt u deze sfeer proeven?

Extra foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Vooraanzicht
Vooraanzicht
Voortuin
Keuken
Keuken
Keuken
Keuken
Woonkamer
Woonkamer
Woonkamer
Woonkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Overloop
Badkamer
Badkamer
Badkamer
Tuin
Achter
Achter
Schuur
Schuur
Tuin
Tuin
Tuin
Tuin
Tuin
Tuin
Tuin
plattegrond begane grond
plattegrond eerste verdieping

Inlichtingen

Indien u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over deze woning, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van typefouten.