Boerderij aan de Langbroekerwetering Landelijk uitzicht vanuit de woonkamer

Langbroek, Langbroekerdijk A 96

Langbroekerdijk A100

Kenmerken

Vraagprijs
Woningtype
Woonoppervlakte
Wooninhoud
Perceeloppervlakte
Oppervlakte bijgebouwen
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Bouwjaar
:
:
:
:
:
:
:
:
:
verkocht
Twee onder één-kap woning
115 m²
315 m³
1271 m²
60 m²
5
3
1950

Omschrijving

Natuur, stilte, uniek. Wanneer u ons vraagt om dit perceel met twee onder één-kap woning te omschrijven zijn dat de eerste drie kenmerken die bij ons opkomen. Deze woning gelegen in een prachtig agrarisch stiltegebied, bij landgoederijen en kastelen. Langbroek, een pittoresk, authentiek plattelandsdorp, in een gerenommeerd en gevarieerd natuurgebied tussen de Utrechtse Heuvelrug "De Lustwaranda". Centraal gelegen in het midden van het land, op nog geen 5 minuten rijden van Doorn, 10 min. van Driebergen/Zeist, 25 min. van Utrecht en 20 min. van meerdere toegangen tot rijkswegennet.

Indeling

De woning is keurig onderhouden, maar wellicht kunt u het geheel naar uw eigen smaak verbouwen. Wanneer u namelijk via de oprit het perceel betreed zult u gelijk merken dat hier de plattelandse gewoontes nog geheel in gebruik zijn. De voordeur is aanwezig, maar wordt nooit gebruikt. Dus kom vooral lekker gewoon, achterom!
U wordt verwelkomt in een ruime, warme “bijkeuken” waar het toilet is gesitueerd en een grote ruime kastenwand de nodige opbergruimte biedt. Aan de achterzijde van de woning is een badkamer gecreëerd waar ook de wasmachine en droger aansluiting zich bevinden.
Via de bijkeuken loopt u door naar de langwerpige keuken, welke voorzien is van alle nodige gemakken en apparatuur. Links van de woning treft u de ruime eetkamer met een open woonkamer aan de voorzijde van de woning. Via de keuken kunt u tevens u weg vervolgen naar de hal, met trapopgang naar de eerste verdieping én de kelder, welke ruim genoeg is om de nodige voorraad in op te slaan.
Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers zeer ruim zijn te noemen. Op deze etage is een tweede toilet aanwezig en op de overloop een ingebouwde kledingkast. In één van de slaapkamers bevindt zich een vlizo trap die toegang biedt tot de bergingszolder.

Tuin

Op het perceel zijn meerdere tuinen aanwezig. Zo zijn er aan de voorzijde van de woning prachtige rozenstruiken te vinden en is aan de zijkant een grote moestuin aanwezig. Uiteraard is dit altijd geheel naar eigen inzicht opnieuw in te delen waardoor er meer privacy zou kunnen ontstaan.

Bijgebouwen

Op het perceel zijn meerdere schuren aanwezig, waaronder een dubbele garage, een kippenhok en een kleine opbergschuur. Deze bijgebouwen zullen zich aanpassen aan uw wensen.

Wij nodigen u graag uit om deze woning te komen bekijken!

Extra foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Vooraanzicht
Vooraanzicht
Zijaanzicht
Zijaanzicht
Zijaanzicht
Moestuin
Keuken
Woonkamer
Eetkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Badkamer
Begane grond
Eerste verdieping
Tweede verdieping

Inlichtingen

Indien u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over deze woning, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van typefouten.