Boerderij aan de Langbroekerwetering Landelijk uitzicht vanuit de woonkamer

Langbroek, Langbroekerdijk A 83

Kenmerken

Vraagprijs
Woningtype
Woonoppervlakte
Inhoud
Perceeloppervlakte
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Bouwjaar
:
:
:
:
:
:
:
:
€ 719.000,- k.k.
Vrijstaande woonboerderij
155 m²
520 m³
542 m²
9
3
voor 1900, aanbouw 2011

Omschrijving

Bent u in het voorjaar of zomer wel eens langs de prachtige kastelen aan de Langbroekerdijk gefietst? Dan heeft u vast en zeker een ijsje genuttigd bij IJS&KOEK! Het fraaie voorhuis waar het ouderwets gezellig vertoeven is, is u hoogst waarschijnlijk bijgebleven. Altijd al gedroomd over uw eigen winkel? DAT KAN! Deze monumentale boerderij in hartje Langbroek is opzoek naar een nieuwe eigenaar die de schoonheid en sfeer van het geheel omarmd. Trots, dat zijn wij als kantoor, dat wij zo’n UNIEK pand als deze aan u mogen aanbieden. Door de gemengde bestemming maakt dat bijna alles mogelijk is. Wij nemen u graag mee om te ervaren hoeveel ruimte en mogelijkheden deze plek u kunnen bieden!

Indeling

Aan de voorzijde van het pand, het zo genaamde voorhuis, treft u de sfeervolle winkel IJS&KOEK, welke ingericht is voor de verkoop van ijs en snoep. Hiernaast gelegen is een deel van het voorhuis ingericht zoals men dat vroeger deed. Gezellig, knus en vol met ‘oude’ prachtspullen. Wanneer het weer buiten wat minder is, is het heerlijk aan de tafels vertoeven met een kopje koffie en een gezellig spelletje.

Via het voorhuis is de privé woning te bereiken, welke tevens via een zij ‘voordeur’ te betreden is. Een ruimte welke gelijk aan zal voelen als thuis. Een echte leef-keuken omarmd u. Werkelijk elke ruimte is goed benut en de sfeer van de oude boerderij is in ere gehouden. De keuken, hand- en op maat gemaakt, is voorzien van een zeer luxe gasfornuis en een granieten aanrechtblad. De openslaande deuren naar de achterzijde geven veel licht en ruimte.

Via een doorloop naar de aanbouw komt u in een perfect ingedeelde slaapkamer en woonkamer. Door de prachtige op maat gemaakte kasten is elke ruimte apart te gebruiken. Aan de achterzijde is de woonkamer zeer licht en ruim door wederom grote openslaande deuren. Via de slaapkamer is de hal met trapopgang en toilet te bereiken. Deze is overig ook via de leef-keuken te bereiken. In de hal is, ook op maat gemaakt, een inbouw garderobe te vinden. Naast het toilet is geheel in stijl een ruime badkamer gesitueerd met modern ligbad, wastafel en inloopdouche.

Via de trapopgang komt u op de bovenverdieping waar een tweede slaapkamer gecreëerd is. In het middengedeelte is de wasmachine en droger installatie te vinden en aan de voorzijde van de woning, boven het voorhuis, is een kamer aanwezig welke nu functioneert als kantoor.

Tuin

De tuin is met net zoveel zorg als de woning aangelegd. Twee verschillende terrassen, aan de zijkant van de aanbouw en de achterzijde van de woning, zorgen ervoor dat het elk moment van de dag heerlijk vertoeven is in de zon of de schaduw. Daarnaast is er voldoende parkeer gelegenheid op eigen terrein.

Bijgebouwen

Aan de achterzijde van het perceel is een zeer recent gebouwd bijgebouw aanwezig. Modern en landelijk is hier gecombineerd. In het bijgebouw treft u de ijsmakerij en grote koelcel, welke ter overname zijn. Hierboven is een ruime opslag zolder aanwezig.
Wij zijn ervan overtuigd dat u het geheel moet hebben ervaren om de ruimte te begrijpen. Dus schroom niet om direct een afspraak te maken voor een vrijblijvende bezichtiging! Wij leiden u graag rond.

* Plattegronden volgen z.s.m.

Extra foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Voordeur

Inlichtingen

Indien u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over deze woning, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van typefouten.