Boerderij aan de Langbroekerwetering Landelijk uitzicht vanuit de woonkamer

Langbroek, Irenelaan 10

Kenmerken

Vraagprijs
Woningtype
Woonoppervlakte
Wooninhoud
Perceeloppervlakte
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Bouwjaar
:
:
:
:
:
:
:
:
verkocht
Twee onder één kapwoning
110 m²
ca. 300 m³
188 m²
6
5
1953

Omschrijving

Dé perfecte eengezinswoning midden in Langbroek! Deze sfeervolle twee onder één kapwoning kan uw nieuwe thuis worden. De woning is in zeer goede staat van onderhoud en is royaal uitgebouwd over twee verdiepingen. Hierdoor is er een ruime half open keuken ontstaan met bijkeuken waar wasmachine en droger aansluiting gesitueerd is. Ook biedt deze woning boven verrassend veel ruimte met wel 4 slaapkamers én kantoorruimte. Wij nodigen u van harte uit om de sfeer van deze woning te proeven en de gezelligheid van het dorp Langbroek te ervaren.

Indeling

Via de eigen oprit kun u zowel doorlopen naar de achtertuin om via “achterom” de woning te betreden, maar u kunt ook via de voordeur, waar u binnenkomt in de hal met toilet, trapopgang en meterkast. U vervolgd u weg naar de, aan de voorzijde gelegen, woonkamer, welke door de grote raampartijen heerlijk licht is. De openhaard maakt het sfeerplaatje compleet. Naast de haldeur is tevens nog een opbergkast aanwezig. Aan de achterzijde van de woonkamer is de halfopen keuken gesitueerd welke wederom erg sfeervol is en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Er is gedacht aan elk detail. In de bijkeuken is een grote kastenwand met schuifdeuren aanwezig waardoor wasmachine en droger mooi uit het zicht staan. De bijkeuken biedt toegang tot de achtergelegen tuin.

Via de hal kunt u uw weg vervolgen naar de eerste verdieping. Waar direct aan de linkerzijde de badkamer is gecreëerd. Deze is voorzien van wastafel met meubel en een douche. Aan de voorzijde van de woning zijn twee slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer in het bezit is van een vaste kastenwand. Aan de achterzijde van de woning zijn nog twee slaapkamers welke, ondanks de schuine kap, erg ruim en licht zijn. In het midden van de bovenverdieping is een ruimte gecreëerd die prima voldoet als kantoorruimte. Via een vlizotrap is de bergingszolder te bereiken.

Het geheel is voorzien van screens welke in de zomer de warmte goed buiten de woning houdt en ’s nachts voor heerlijke donkere nachten zorgt.

Tuin

Via de achterdeur, of via de doorloop vanaf de oprit kunt u naar de achtertuin. Deze is sfeervol, met overkapping, waar het ’s avonds heerlijk vertoeven is, en praktisch ingericht. Er is een zeer ruime vrijstaande stenen garage aanwezig welke is voorzien van twee ruimte met aan de voorzijde een extra “keukenblokje”. Via een vlizotrap is hier tevens een bergingszolder gesitueerd. De voortuin is mooi strak aangelegd met een grote hoeveelheid vaste planten.

Extra foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Vooraanzicht
Vooraanzicht
Straatbeeld
Oprit
Entree
Woonkamer
Sfeer
Sfeer
Open haard
Keuken
Keuken
Keuken
Bijkeuken
Slaapkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Badkamer
Badkamer
Toilet
Achtergevel
Tuin
Tuin
Tuin
Tuin
Schuur
Plattegrond begane grond
Plattegrond eerste verdieping
Plattegrond schuur
Plattegrond veranda

Inlichtingen

Indien u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over deze woning, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van typefouten.