Boerderij aan de Langbroekerwetering Landelijk uitzicht vanuit de woonkamer

Langbroek, Frisodreef 9a

Kenmerken

Vraagprijs
Woningtype
Woonoppervlakte
Wooninhoud
Perceeloppervlakte
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Bouwjaar
:
:
:
:
:
:
:
:
€ 385.000,- k.k.
Eindwoning
120 m²
385 m³
157 m²
5
3, mogelijk 5
2016

Omschrijving

Op zoek naar een gloed nieuw huis met alles er op en eraan? Dan is deze eindwoning in Langbroek absoluut iets voor u! Met handgemaakte keuken, luxe badkamer en nette afwerking, is in deze woning aan alles gedacht. Laat u verrassen door de extra gerealiseerde vliering, waardoor de tweede verdieping als volledige woonlaag gezien kan worden. Wij nodigen u van harte uit voor een bezichtiging.

Indeling

De woning is gebouwd in Oud Hollandse stijl en dat is doorgevoerd in de voortuin. De kleurrijke borders en het groene gras verwelkomen u. Via de voordeur komt u in de hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. De warme houten vloer nodigen u uit om door te lopen naar de open keuken met ruime woonkamer. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. De openslaande deuren maken de verbinding met de achtertuin.

De woning is tot in detail afgewerkt en voorzien van een handgemaakte keuken, welke veel sfeer brengt, maar ook veel ruimte biedt. De luxe apparatuur maken het een genot om heerlijke maaltijden te bereiden.

Op de eerste etage is de woning met net zoveel zorg afgewerkt en biedt met zijn drie slaapkamers en badkamer veel ruimte. De ouderslaapkamer aan de achterzijde van de woning is zeer ruim over de hele breedte van de woning en in het bezit van een vast kast, welke tevens weer veel sfeer met zich mee brengt. De badkamer is voorzien van modern tegelwerk, een grote regendouche, tweede toilet, design radiator én een handgemaakt meubel met sfeervolle natuurstenen waskom. De badkamer is voorzien van vloerverwarming. Echt een plek om even helemaal tot uzelf te komen.

Op de tweede etage zult u verbaasd zijn hoeveel ruimte deze eindwoning u te bieden heeft. De dakkappellen, aan zowel de voorzijde als de achterzijde, bieden zeer veel licht en ruimte waardoor er nog gemakkelijk twee slaapkamers te creëren zijn. In de technische ruimte is de aansluiting voor wasmachine en droger gesitueerd.

Via een vlizotrap is de opslag vliering te bereiken.

Tuin

Deze  woning is in het bezit van een tuin, zoals een tuin bedoelt is. Sfeer, ruimte en kleurrijk. De veranda aan de woning verbindt het huis met de tuin, maar brengt gelijk veel sfeer in de tuin. De twee grote raampartijen in deze veranda zorgen voor veel licht. Op het achterliggende terras, aangelegd met prachtige kleurrijke tegels, is het heerlijk vertoeven als u ’s avonds thuis komt van u werk.

In zowel de voortuin aan de achtertuin is ook gedacht aan elk detail en gemak. De gehele tuin is namelijk voorzien van beregening in zowel gazon al borders.

De houten berging, welke na geïsoleerd is, biedt voldoende ruimte voor opslag. Denk hierbij aan uw fietsen, vrieskast of tuingereedschap.

Wij nodigen u van harte uit om deze prachtige eindwoning te komen bewonderen en te ervaren hoe een gloednieuw huis sfeer kan ademen.

Extra foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Plattegrond begane grond
Plattegrond eerste verdieping
Plattegrond tweede verdieping
Plattegrond vliering

Inlichtingen

Indien u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over deze woning, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van typefouten.