Boerderij aan de Langbroekerwetering Landelijk uitzicht vanuit de woonkamer

Langbroek, Doornseweg 37

Kenmerken

Vraagprijs
Woningtype
Woonoppervlakte
Wooninhoud
Perceeloppervlakte
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Bouwjaar
:
:
:
:
:
:
:
:
€ 395.000,- k.k.
Twee onder één kapwoning
96 m²
ca. 403 m³
347 m²
5
3
circa 1930

Omschrijving

Wij bieden met gepaste trots aan u aan; deze prachtige jaren 30 twee-onder-één kapwonig. Een unieke kans om een woning aan te kopen met een zéér diepe tuin. De woning is gerenoveerd, alles is aangepakt van de dubbele beglazing tot de elektra maar wel met behoud van de originele details. Zo siert het oude plafon de woonkamer en maakt de houthaard deze sfeer compleet. Wij nodigen u van harte uit om deze woning te komen bezichtigen.

Indeling

Wanneer u via de oprit, waar plek is voor 1 á 2 auto’s, via de entree binnenkomt treft u een hal met meterkast, toilet en kastruimte. Via een doorgang komt u in de keuken. Deze is sfeervol, modern en voorzien van de nodige inbouw apparatuur. Via een open doorgang komt u in de eetkamer met bijbehorende woonkamer. Zoals gezegd is deze door het balkenplafon en de haard erg sfeervol. Maar ook door de grote raampartijen erg licht. In deze ruimte bevindt zich de opgang naar boven. Op deze verdieping treft u drie slaapkamers, een bergings- /studeerkamer, een apart toilet en een zeer moderne luxe badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een royaal ligbad. Via een vlizo trap is de bering zolder te bereiken.

Tuin

De tuin, welke zeer diep te noemen is, is netjes aangelegd en geeft veel privacy. In de schuur aan de woning vast bevinden zich de CV installatie en de wasmachine en droger aansluiting. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich nog een zeer sfeervol tuinhuis met veranda.   

Extra foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Vooraanzicht
Tuin
tuin
tuin
tuin
tuin
tuin
tuin
Entree
Keuken
Keuken
Keuken
Eetkamer
Eetkamer
Sfeer
Woonkamer
Woonkamer
Woonkamer
Woonkamer
Trapopgang
Overloop
Slaapkamer
Slaapkamer
Badkamer
Badkamer
Plattegrond begane grond
Plattegrond eerste verdieping
Plattegrond schuur

Inlichtingen

Indien u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over deze woning, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van typefouten.