Boerderij aan de Langbroekerwetering Landelijk uitzicht vanuit de woonkamer

Langbroek, Bernhardlaan 6

Kenmerken

Vraagprijs
Woningtype
Woonoppervlakte
Wooninhoud
Perceeloppervlakte
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Bouwjaar
:
:
:
:
:
:
:
:
verkocht onder voorbehoud
Twee onder één kapwoning
152 m²
575 m³
340 m²
6
3
2003

Omschrijving

Op een hele fijne plek gelegen, bieden wij een zeer goed onderhouden en ruime twee onder één kapwoning aan. De woning is gelegen aan een doodlopende straat in een zeer mooi opgezette woonwijk in Langbroek. De woning biedt enorm veel ruimte, bezit drie ruime slaapkamers en heeft de mogelijkheid tot het realiseren van nog eens twee slaapkamers op de tweede verdieping. Doordat er een derde bergingsverdieping is gerealiseerd blijft er nog meer dan genoeg ruimte over. Wij nodigen u uit om de verrassende ruimte te ervaren.

Indeling

Via de royale oprit, waar plaats is voor zeker twee auto’s, betreed u via de voordeur de woning. In de hal treft u de meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping, trapkast, toilet en doorgang naar de begane grond. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de ruime woonkamer met, door de vele raampartijen, elk moment van de dag erg veel lichtinval. In het verbindende gedeelte tussen de woonkamer en de achterzijde van de woning gelegen keuken, bevindt zich de eetkamer.  Via de keuken is de achtertuin te bereiken.
Wanneer u via de trap uw weg vervolgd naar de eerste verdieping treft u drie zeer ruime slaapkamers aan, waarvan in één van deze kamers zelfs een praktische en ruime ‘walk-in-closet’ te vinden is. In het midden van deze verdieping treft u een ruime badkamer met douche, wastafel en tweede toilet.
Op de tweede verdieping zult u versteld staan van de ruimte. Door de raampartijen aan de voorzijde en achterzijde van de woning is deze ruimte tevens erg licht te noemen. Hier treft u de cv installatie, wasmachine- en drogeraansluiting. Deze verdieping is uitermate geschikt voor het realiseren van nog één of twee slaapkamers.
Via een vlizotrap is de bergingszolder te bereiken.

Tuin

De tuin is met zorg aangelegd en onderhouden en bezit meerdere terrassen om te vertoeven. Het tuinhuis biedt prachtig uitzicht op de mooie vijver.
De zonligging is optimaal van de vroege morgen tot de avond kunt u genieten van de zon in de tuin.

Berging

Er is een ruime berging aanwezig met een daarvoor aangebouwde carport. Via de carport is tevens door middel van een schuifdeur de achtertuin te bereiken.

Extra foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

">
Plattegrond begane grond
Plattegrond eerste verdieping
Plattegrond tweede verdieping

Inlichtingen

Indien u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over deze woning, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van typefouten.