Boerderij aan de Langbroekerwetering Landelijk uitzicht vanuit de woonkamer

Houten, Odijkseweg 57

Vooraanzicht

Kenmerken

Vraagprijs
Woningtype
Woonoppervlakte
Wooninhoud
Perceeloppervlakte
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Bouwjaar
:
:
:
:
:
:
:
:

€ 649.500,- k.k.
Vrijstaand
165 m²
500 m³
617 m²
7
3
1923


Omschrijving

Terwijl gemeente Houten groeit, nieuwe wijken ontstaan, nieuwe stijlen en herinneringen worden gemaakt, blijft er heel soms nog een woning bestaan waarbij de oorsprong van Houten te voelen is. Zo’n woning vindt u aan de Odijkseweg, nummer 57. Een woning met kenmerken van toen, maar welke inmiddels geniet van alle gemakken van de groei die Houten als gemeente doormaakt.
Deze prachtige woning aan een doodlopende straat, waar auto’s te gast zijn en de supermarkt uw achterbuurman is, is opzoek naar een liefdevolle nieuwe eigenaar. Door een zeer ruime uitbouw is de woning perfect geschikt voor alle benodigdheden op de begane grond, zoals badkamer en slaapkamer. Maar biedt ook meer dan voldoende ruimte voor een gezin. Wij laten u graag deze woning ervaren.

Indeling

Wanneer u via de royale oprit het terrein op komt zult u gelijk verrast worden door de klassieke details zoals het glas-in-lood in de bovenramen, de prachtige voordeur en de entree ernaar toe met ijzer gesmeed sierhekwerk. De voordeur biedt toegang toe de hal met meterkast, toegang tot keuken, woonkamer, toilet, bijkeuken, slaapkamer, voorraadkast, kelder en trapopgang naar de eerste etage. De keuken, gelegen aan de achterkant van de woning, is voorzien van diverse inbouwapparatuur en door de raampartijen erg licht te noemen. Naast de keuken treft u de bijkeuken, met doorgang naar buiten, waar de CV-installatie gesitueerd is en tevens de wasmachine en droger aansluiting zich bevindt. Naast de bijkeuken treft u een toegang tot de slaapkamer, zeer ruim en licht, met wederom prachtige klassieke details, zoals het glas-in-lood. De slaapkamer biedt doorgang naar de ruim opgestelde badkamer, voorzien van ligbad, inbouw wastafel, tweede toilet, urinoir en douche. In de hal is tevens een voorraadkast aanwezig en toegang tot de kelder. De woonkamer is aan de gehele voorzijde van de woning gesitueerd en door zowel de serre als de haard, erg sfeervol. Ook hier bevinden zich weer authentieke details.

Wanneer u via de trap de eerste etage bereikt, treft u twee slaapkamers welke beide voorzien zijn van vele vaste kasten onder de schuine kap. In de eerste slaapkamer is tevens een wastafel aanwezig. 

Tuin

Deze woning is in het bezit van een tuin helemaal rondom de woning welke niet alleen praktisch maar ook prachtig is aangelegd. Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein links van de woning en rechts naast de woning is een volledig afgesloten siertuin aanwezig. Door de hoge haag biedt deze volledige privacy zoals u dat van een tuin verwacht, maar ontneemt geen zonlicht. Via de serre en een afsluitbare achterpoort, is het heerlijk vertoeven in uw eigen paradijs!

Extra foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Vooraanzicht
Vooraanzicht
Zijaanzicht
Voordeur
woonkeuken
woonkeuken
detail
Toilet
Woonkamer
Woonkamer
detail
Slaapkamer
Overloop
Slaapkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Badkamer
Badkamer
Achteraanzicht
Tuin
Tuin
Tuin
Tuin
Tuin
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond

Inlichtingen

Indien u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over deze woning, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van typefouten.