Boerderij aan de Langbroekerwetering Landelijk uitzicht vanuit de woonkamer

Driebergen, Scholekster 24

Kenmerken

Vraagprijs
Woningtype
Woonoppervlakte
Wooninhoud
Perceeloppervlakte
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Bouwjaar
:
:
:
:
:
:
:
:
vanaf € 395.000,- k.k.
Hoekwoning
115 m²
360 m³
231 m²
5
3, mogelijk 4
1983

Omschrijving

Met een unieke ligging mogen wij u deze ruime hoekwoning aan de Scholekster te Driebergen aanbieden. Met de Rijsenburgselaan als verlengde van de achtertuin is deze woning een prachtige verbinding tussen de bebouwde kom en het landelijk gebied. Naast dat de woning keurig is onderhouden heeft deze de potentie in zich om zich eenvoudig om te laten toveren tot een waar VT wonen huis. Wij nemen u graag mee om de ruimte te ervaren.
De prijs betreft een vanaf prijs. Wij lichten dit graag telefonisch toe, schroom dus niet om te bellen 0343-415450.

Indeling

Via de voordeur komt u in de hal met toilet, trapopgang en toegang tot zowel berging (welke ook van buitenaf te bereiken is) als naar de woonkamer. In de woonkamer treft u toegang tot de keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur en een trapkast. De openslaande deuren aan de achterzijde van de woning biedt toegang tot de ruime, moderne serre (welke voorzien is van elektrische zonwering).
Via de trap komt u op de overloop met toegang tot de twee zeer ruime én lichte slaapkamers en badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel meubel en tweede toilet.
De vaste trap naar de tweede verdieping brengt u naar de derde slaapkamer. Op de overloop treft u de wasmachine en droger aansluiting en tevens de CV installatie.

Tuin

Deze hoekwoning bezit een prachtig aangelegde, zowel voor-, zij- als achtertuin. In de voortuin is een mooie plek gecreëerd voor de afvalcontainers, de zij tuin heeft een idyllisch padje naar de achtertuin waar u een prachtige serre en meerdere zitjes treft. Achter in de tuin is er een houten tuinhuis aanwezig.

Bijgebouwen

Aan de voorzijde van de woning is er een aangebouwde stenen berging aanwezig. In de achtertuin treft u een moderne glazen serre met elektrische zonwering en achterin treft u een houten tuinhuis.

Extra foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Plattegrond begane grond
Plattegrond eerste verdieping
Plattegrond tweede verdieping
Plattegrond tuinhuis

Inlichtingen

Indien u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over deze woning, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van typefouten.