Boerderij aan de Langbroekerwetering Landelijk uitzicht vanuit de woonkamer

Doorn, Sitiopark 13

Kenmerken

Vraagprijs
Woningtype
Woonoppervlakte
Wooninhoud
Perceeloppervlakte
Kamers
Slaapkamers
Bouwjaar
:
:
:
:
:
:
:
:

€ 995.000,- k.k.
Vrijstaande villa
ca. 550 m²
ca. 1800 m³
938 m²
19
nvt
rond 1900


Omschrijving

Legio mogelijkheden in deze sfeervolle grote villa met een eigen torentje! Als enig pand in het prestigieuze Sitiopark heeft deze villa volgens het geldende bestemmingsplan een ‘gemengde bestemming’. Daardoor kan aan heel wat wensen worden voldaan als het gaat om de combinatie van wonen en werken. Een uniek object in een groene omgeving met alle voorzieningen op korte afstand. 

Deze villa wordt omringd door het uitgestrekte Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, waar u uren komt doorbrengen, wandelend, te paard of op de mountainbike. Maar ook op loopafstand van het centrum, vele scholen en sportfaciliteiten, met als overburen Huis Doorn met haar unieke historische park. De villa is goed bereikbaar via de A12, diverse N-wegen en NS-station Driebergen-Zeist en Maarn. 
Deze villa is een gemeentelijk monumentaal pand en biedt door de gemengde bestemming vele mogelijkheden. Denk aan wonen met praktijk of kantoor aan huis, of als investering. Doordat de villa drie verschillende entrees bezit is het gemakkelijk te verhuren aan diverse partijen. Wij denken graag met u mee! 

Indeling

Doordat deze villa veel allure uitstraalt is elke entree een waar feestje om binnen te treden. Het oorspronkelijke gebouw bezit op de begane grond vier ruime kantoorruimtes en een grote leef-keuken. Ook zijn er diverse toiletten aanwezig en opslagruimte. Tevens treft u toegang tot een kelder. In de aangebouwde studio, welke een eigen entree heeft en overkapping, treft u in een splitlevel systeem twee ruime praktijk ruimtes, welke nu in gebruik zijn door een fysiotherapeut. Hieronder is zelfs nog een ruime kelder aanwezig met douche- en toiletruimte. Ook heeft de studio een eigen keuken en toilet.

Via een royale gebroken trap, met op de helft een toiletruimte, kunt u uw weg vervolgen naar de eerste verdieping. Hier treft u een ruime gemeenschappelijke ruimte, welke gebruikt kan worden als vergaderzaal, maar ook eenvoudig om te toveren is tot een zeer royale slaapsuite. Tevens treft u er twee kantoorruimten aan, welke ook als slaapkamer kunnen dienen. Zowel de eerste verdieping als de tweede verdieping zijn ook te bereiken via een brandtrap aan de buitenzijde van de villa.

Op de tweede verdieping treft u drie ruime kamers, nu in gebruik als kantoor, twee bergingsruimten en wederom een keuken. Ook is op deze verdieping een toilet en doucheruimte gesitueerd. In één van de ruimtes wordt het echte allure gevoel versterkt door het ‘torentje’, welke prachtig uitzicht geeft over de groene omgeving welke Doorn rijk is.

Tuin

Stijlvol en met veel groen is de rondom gelegen tuin een genot om te vertoeven. Het versterkt de groene omgeving waarin het perceel van maar liefst 938 m2 is gevestigd. De tuin bezit meerdere terrassen waardoor het ook door diverse partijen te gebruiken is.

Bijzonderheden

Door de gemengde bestemming is dit object werkelijk uniek in zijn soort en biedt het zeker in deze tijd van economische groei een oneindige scala aan mogelijkheden. Wij nodigen u van harte uit om het geheel te komen bewonderen en denken heel graag met u mee om uw droom in deze monumentale villa werkelijkheid te laten worden.

Extra foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Vooraanzicht
Vooraanzicht
Vooraanzicht
Oprit
Torentje
Tuin
Detail
Kantoorruimte
Eerste verdieping
Detail
Huis Doorn
plattegrond begane grond
plattegrond eerste verdieping
plattegrond eerste verdieping
plattegrond kelder
plattegrond kelder

Inlichtingen

Indien u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over deze woning, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van typefouten.