Boerderij aan de Langbroekerwetering Landelijk uitzicht vanuit de woonkamer

Doorn, Prins Bernhardlaan 1

Kenmerken

Vraagprijs
Woningtype
Woonoppervlakte
Wooninhoud
Perceeloppervlakte
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Bouwperiode
:
:
:
:
:
:
:
:
verkocht
Twee onder éénkap woning
100 m²
365 m³
410 m²
7
4
1945-1959

Omschrijving

Wij zijn er van overtuigd dat u het met ons eens zult zijn, dat deze woning in één van de mooiste straten van Doorn staat. De Prins Bernhardlaan is kindvriendelijk, prachtig groen en bezit de perfecte mix tussen klassieke bebouwing en stijlvolle nieuwbouw woningen. Rust, ruimte en alle voorzieningen bij de hand maken deze plek uniek.
Deze twee-onder-één kapwoning is een voorbeeld van zo’n klassieke bebouwing welke geheel naar uw eigen inzicht en wens is in te vullen. Het geheel is gedateerd maar biedt ongekende mogelijkheden. Wij nodigen u graag uit om deze mogelijkheden te komen bekijken.

Indeling

Via de royale oprit, waar ruimte genoeg is om uw auto te parkeren, wordt u verwelkomd door een prachtige klassieke voordeur, gevolgd door een entree met toilet, meterkast, toegang tot de voorraad kelder, woonkamer en keuken. Tevens vindt u hier gelijk de trapopgang naar de eerste etage. De keuken is aan de achterzijde gesitueerd met doorgang naar de aanbouw en toegang tot de verrassende grote achtertuin. De ruime woonkamer aan de voorzijde van de woning is doorgetrokken naar de achtergelegen uitbouw waardoor de hoeveelheid licht inval in huis ongekend is. Halverwege de woonkamer is nog een sfeervolle haard aanwezig.
Op de eerste etage treft u drie slaapkamers en een eenvoudige badkamer. Het geheel is gedateerd dus zal naar deze moderne tijd moeten worden aangepast. Maar juist dit gegeven zal vele mogelijkheden kunnen bieden.
Op de tweede etage, welke te bereiken is via een vast trap, is de CV installatie gesitueerd en bevindt zich nog een vierde slaapkamer.

Tuin

Wij nodigen u uit om de uitdaging aan te gaan om deze tuin om te toveren tot een heerlijk rustpunt met vol op privacy, waar u heerlijk kun genieten van elk seizoen. Want laten we eerlijk zijn, werkelijk elk seizoen in Nederland kent prachtige elementen waardoor wij nog een stukje dichter bij de natuur komen te staan. In de tuin is een houten berging aanwezig, welke handig te gebruiken is voor opslag, maar ook heel goed om te toveren is tot een prachtig tuinhuis met veranda.
Ziet u net zoveel mogelijkheden als dat wij dat zien? Kom dan kijken. Wij delen graag onze ervaring met u en laten u alle kansen van deze woning zien!

Extra foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Vooraanzicht
Achteraanzicht
Achteraanzicht
Achteraanzicht
Keuken
Keuken
Woonkamer
Woonkamer
Woonkamer
Detail
Detail
Slaapkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Badkamer
Tuin
Oprit
Detail
Straatbeeld
Plattegrond begane grond
Plattegrond eerste verdieping
Plattegrond tweede verdieping
Plattegrond berging en veranda

Inlichtingen

Indien u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over deze woning, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van typefouten.