Boerderij aan de Langbroekerwetering Landelijk uitzicht vanuit de woonkamer

Doorn, Langbroekerweg 18

Kenmerken

Vraagprijs
Woningtype
Woonoppervlakte
Wooninhoud
Perceeloppervlakte
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Bouwjaar
:
:
:
:
:
:
:
:
Verkocht
Vrijstaand
145 m²
575 m³
1026 m²
8
4
1930

Omschrijving

Buitenaf maar op fiets afstand van Doorn, jaren ’30 bouw in top conditie, sfeer en ruimte welke goed benut is; wij noemen zo maar wat voordelen van deze prachtige woning aan de rand van Doorn. Met gepaste trots mogen wij u deze woning uit 1930 aanbieden. Het geheel is in perfect onderhouden staat, ademt sfeer en straalt klasse uit. Deze woning ligt aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, op de fiets uw boodschappen doen en het bos van Moersbergen als uw achtertuin. Wij nodigen u van harte uit om deze woning te komen ervaren.

Indeling

Wanneer u, zoals in het buitengebied gebruikelijk is, via de achterdeur binnenkomt, wordt u verwelkomt door een ruime en vooral hele lichte eetkamer welke toegang biedt tot de strakke moderne keuken. Ondanks dat er gekozen is voor een strak design zijn de jaren ’30 elementen bewaard gebleven, zoals de prachtige granieten vloeren.

Via de keuken komt u in de grote hal, welke tevens de officiële entree is. Hier treft u het toilet, meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Ook in de hal zijn weer oude elementen zichtbaar, zoals de glas in lood ramen. De hal biedt toegang tot de woonkamer en zitkamer. Deze zijn zowel als één grote ruimte, of als twee losse ruimten te gebruiken. De prachtige kamer en suite deuren zijn namelijk in oude ere hersteld.

Via de royale trap komt u op de eerste verdieping waar u drie ruime slaapkamers treft, een badkamer en een vaste trap naar de zolder verdieping. Alle drie de slaapkamers zijn ruim en geven veel licht door de raampartijen. De badkamer is voorzien van strak design, een ligbad, douche, wastafel en tweede toilet.

Via een vaste trap komt u op de zolder verdieping welke als opslag gebruikt kan worden maar ook prima volstaat als vierde slaapkamer door de ramen welke aanwezig zijn aan de voorzijde en de twee velux dakramen in de rieten kap.

Tuin

Deze ruim, rondom de gehele woning is strak aangelegd en goed te onderhouden. Het bijgebouw, welke geheel in stijl van de woning is gebouwd, biedt de mogelijkheid om heerlijke lange zomeravonden te genieten van het uitzicht over de weilanden en de ondergaande zon. Een gedeelte van het bijgebouw is namelijk open overkapt waardoor er een heerlijke zithoek gecreëerd is. Aan de andere zijde van het bijgebouw geven twee openslaande deuren toegang tot de berging.
Het geheel is bijzonder goed onderhouden en in juni nog volledig opnieuw geschilderd, zowel binnen als buiten en is de rietenkap volledig, waar nodig, gerenoveerd.

U zult zich snel thuis voelen in deze prachtige jaren ’30 woning!

Extra foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Vooraanzicht
Vooraanzicht
Vooraanzicht
Vooraanzicht
Vooraanzicht
Entree
Entree
Glas in lood
Woonkamer
Woonkamer
Woonkamer
Woonkamer
Woonkamer
Haard
Keuken
Keuken
Keuken
Kelder
Eetkamer
Eetkamer
Trap
Slaapkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Badkamer
Badkamer
Badkamer
Zolder verdieping
Zolder verdieping
Zolder verdieping
Tuin
Tuin
Tuin
Tuin
Tuin
Bijgebouw
Achteraanzicht
Achteraanzicht
Oprit
Achter uitzicht
Veldheim
Achterweg
Moersbergen
Moersbergen
Plattegrond begane grond
Plattegrond eerste verdieping
Plattegrond tweede verdieping
Plattegrond bijgebouw

Inlichtingen

Indien u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over deze woning, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van typefouten.