Boerderij aan de Langbroekerwetering Landelijk uitzicht vanuit de woonkamer

Doorn, Dorpsstraat 57

Halfvrijstaande woning in Doorn, Dorpsstraat 57

Kenmerken

Vraagprijs
Woningtype
Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Bouwjaar
:
:
:
:
:
:
:
prijs op aanvraag
Halfvrijstaande woning
175 m²
690 m²
6
4
1895

Omschrijving

Deze in het centrum van Doorn gelegen half vrijstaande woning met winkel biedt optimale mogelijkheden om wonen en werk te combineren.
De ruime oppervlakte van het perceel met daarbij de ruime woning met mogelijkheden van separate verhuur van de bovenverdieping is een kans voor zowel particulier als belegger.
De gemengde doeleinden bestemming biedt ook mogelijkheden voor het realiseren van complete bewoning. Door zijn ontsluiting aan achterzijde is het geheel goed bereikbaar en kan er op eigen terrein worden geparkeerd met meerdere autos.
De eerste etage heeft ook aan de voorzijde zijn eigen ingang waardoor gedeeltelijke verhuur tot de mogelijkheden behoort.
Het geheel is in de loop van de jaren gerenoveerd waarbij het woongedeelte is voorzien van een ruime leefkeuken, nieuwe badkamer en ruime grote slaapkamers.
De winkel aan voorzijde kan eenvoudig bij de woning worden betrokken, het achterliggende bedrijfsgedeelte is uitermate geschikt voor bedrijfsvoering maar ook voor opslag. Het pand is voorzien van rolluiken en alarminstallatie.

Wij verwelkomen u graag voor een bezichtiging op afspraak.

Indeling

Entree, hal, toilet, ruime keuken met bijkeuken, hal met trapopgang, doorgang naar winkel en woonkamer met kleine keuken, ruime hal met verwerkingsruimte met aansluitend dubbele deuren aan achterzijde ter ontsluiting.
In de achterliggende bedrijfsruimte divers opslag ruimte en bergingen totaal ruim 126 vierkante meter.

Eerste verdieping

Via bedrijfsruimte naar eerste etage waar een ruime zolder verdieping mogelijkheden biedt voor eigen indeling, gedeeltelijk ingericht ten behoeve van kamerverhuur met eigen keuken, toilet en badkamer.
Via de hal op beganegrond in de woning naar eerste etage behorende bij de woning waar u drie ruime slaapkamers aantreft, een nieuwe badkamer (2012) geheel betegeld met bad, douche, wastafel en tweede toilet.

Tuin

Aan de achterzijde zijn er mogelijkheden voor een ruime tuin, nu gedeeltelijk ingericht als groentetuin.

Bijzonderheden

Geheel beschikt over veel ruimte en aan achterzijde ruime bergingsschuur en is goed te bereiken door de ontsluiting aan de achterzijde.

Extra foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.


Inlichtingen

Indien u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over deze woning, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van typefouten.