Boerderij aan de Langbroekerwetering Landelijk uitzicht vanuit de woonkamer

Cothen, Kromme Stelakker 71

Kenmerken

Vraagprijs
Woningtype
Woonoppervlakte
Wooninhoud
Perceeloppervlakte
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Bouwjaar
:
:
:
:
:
:
:
:
Verkocht
Tussenwoning
161 m²
560 m³
231 m²
6
5
1983

Omschrijving

“Wauw, wat een ruimte!”. Wij zijn er van overtuigd dat u dit zult zeggen wanneer u deze woning heeft ervaren. Deze verrassend ruime tussenwoning in een doodlopende straat in Cothen is dé ideale ééngezinswoning. De woning is uitgebouwd aan de achterzijde waarbij ook nog eens een serre de perfecte verbinding maakt tussen binnen en buiten. Onder de woning bevindt zich een verrassend souterrain welke voor meerdere doeleinden geschikt is. Op de eerste etage zijn drie ruime slaapkamers te vinden en een moderne badkamer. Op zolder zijn zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde dakkapellen aanwezig waardoor er nog eens twee slaapkamers gecreëerd zijn. En dan hebben wij het over de tuin nog niet gehad! Kom deze woning ervaren, wij zijn er van overtuigd dat u er geen spijt van zult krijgen!

Indeling

Via de voordeur komt u in de gang waar toilet en meterkast is gesitueerd en toegang biedt tot de leefruimte. De moderne half open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en door de ‘bar’ biedt het de perfecte verbintenis tussen de woon- en eetkamer. De houtkachel brengt veel sfeer in de woonkamer. Aan de achterzijde is toegang tot het souterrain via een vaste trap, welke goed en veilig is afgeschermd door middel van een traphek. Via een schuifpui is de serre te bereiken welke, ook door middel van een schuifpui, toegang biedt tot de ruime, verrassend, diepe tuin. Het souterrain is tevens via de tuin, door middel van een vaste trap, te bereiken. In het souterrain is de wasmachine en droger aansluiting gerealiseerd.

Wanneer u uw weg vervolgt naar de eerste verdieping treft u aan de achterzijde van de woning twee slaapkamers aan. Aan de voorzijde van de woning is de ouderslaapkamer en badkamer gesitueerd. De badkamer is ruim en zeer handig ingericht. Door het dakraam is deze tevens erg licht te noemen. Stelt u zich eens voor, ’s avonds na een lange werkdag te ontspannen in een heerlijk warm bad, kijkend naar de sterren!

Via een vaste trap is de zolder etage te bereiken welke erg ruim is door de twee dakkapellen. Hierdoor zijn er nog twee slaapkamers met veel lichtinval ontstaan. Op de overloop van de zolder etage is de geheel vernieuwde CV-ketel (september 2018) geïnstalleerd.

Tuin

De woning is aan de voorzijde voorzien van een eenvoudige tuin, maar aan de achterzijde zult u zich verbazen. De zeer diepe tuin, circa 20 meter, geeft elk moment van de dag zon en schaduw en zowel de serre, als de aan de achterzijde van de tuin gelegen veranda, geven heerlijke plekken om lange lente, zomer en herfst avonden te genieten van de tuin. Aan de veranda is een ruime berging gerealiseerd, met vliering, welke tevens toegang biedt tot de achter gelegen brandgang.
Wij nodigen u van harte uit om deze woning te ervaren.

Extra foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Vooraanzicht
Vooraanzicht
Entree
Keuken
Woonkamer
Woonkamer
Woonkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Overloop
Slaapkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Badkamer
Badkamer
Badkamer
Badkamer
Souterrain
Souterrain
Tuin
Tuin
Tuin
Tuin
Tuin
Tuin
Berging
Berging
Berging
Brandgang
Plattegrond begane grond
Plattegrond eerste verdieping
Plattegrond tweede verdieping
Plattegrond kelder
Plattegrond berging
Plattegrond berging

Inlichtingen

Indien u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over deze woning, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van typefouten.